News

 

Bespaar tot wel 47 watt!


Hard trainen is één. Harder trainen en vermogen besparen dat is pas next level. Het Fit2fly performance centrum zorgt ervoor dat je volgende trainingen of wedstrijden niet alleen sneller gaat maar ook watts bespaart. Het BikeValley team, met expertise in aerodynamica, biomechanica, voeding en warmteregulering kan je, afhankelijk van je positie, je outfit en materiaal, in staat stellen tot wel 47 watt te besparen! En dat is een wereld van een verschil. Vraag dat maar aan onze kersverse werelduurrecord-houder, Victor Campenaerts.


Watt? Vermogen? En hoe dan?

De expertise die BikeValley de afgelopen jaren heeft opgebouwd met Pro teams en individuele topatleten is nu ook toegankelijk voor ambitieuze (tri/du)atleten. Ongeacht niveau of budget, met het Fit2fly modulair concept gaan de wetenschappers en ervaringsdeskundigen de atleet van top tot teen testen, meten en bijsturen. Van ideale fietspositie, outfit (helm, trisuit, kousen, zooltjes), hydratatie, nutritioneel tot performance en dit tot in het kleinste detail, alles moet kloppen om te kunnen ‘vliegen’. Ons motto:

“We believe in the tiny margin of 1%”

Wat houdt het Fit2fly concept in?

Het Fit2fly modulair concept van BikeValley is een uniek concept dat naar ieders wens en beurs ingevuld kan worden. Samen met onze experts kijken we eerste waar er winst te boeken valt. Moeten we de windtunnel induiken en de houding gaan aanpassen? Misschien een bijpassende outfit voorzien? Een biomechanisch, nutritioneel traject of zit de grootste winst in de wijze van trainen? Hierbij kijken we naar het verleden, maar denken ook vooruit, steeds naar je volgende doel. Kortom, op basis van je wensen, budget en mogelijkheden geven de experts een advies over een passend Fit2fly programma.

Waarom BikeValley?

Victor Campenaerts heeft een prachtige prestatie neergezet in Mexico. De extra watts die we voor Victor wisten te besparen met de testen bij BikeValley hebben zeker geholpen om het werelduurrecord naar België te halen. En heel eerlijk daar zijn we best wel een beetje trots op. Met het Fit2fly modulair concept gaan we die wetenschap, jarenlange ervaring én passie voor snelheid nu dus ook inzetten voor iedereen die wil ‘vliegen’ als Victor. Of je nu je eerste triatlon uitdaging aangaat of je 5e Iron Man doet bij de Age Groupers? Van professional tot ambitieuze amateur, Fit2fly gaat ook voor jou die WATTS winst pakken… ‘let’s fly’!